Jump to content
News Ticker
  • Developer applications are still open
  • Helper applications are still open
  • ba-rp.net:7777
  • 0
Sign in to follow this  
Hyped Beast

SA-MP crashes when uploading textures.

Question

Hyped Beast

Hi, fellas. I've some problems with the 0.3.7.DL. When logging in, SA-MP always crashes at the time that it's uploading the first texture. I tried to fix this issue with SA-MP addons but it didn't work. I'd be grateful if you can help me fix this.

 

Thank you.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
Inimene123

Try to download the serverside cache and replace it with your own one. It could help you out. 

 

https://gigabitz.pw/files/bay_cache.zip

This should be the link for you to use to get the Bay Area Cache. Just put it in the Documents - GTA SA User Files - SAMP - Cache folder and try to play again. (Delete the old folder first, then put the new one in)

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
PaC.

Well, the obvious fix would be to remove your mods one by one and see which one causes it. I've noticed that in most cases, poorly textured vegetation/road mods make you crash (that's if you have mods installed, of-course). If youre GTA is completely clean then it's most likely a server-related texture and the developers need to remove it. I've never crashed due to a texture on a clean GTA. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Hyped Beast
Posted (edited)

Ok, thank all of you for the answers. It seemed to be fixed by adding the cache files manually. Sometimes, there's another problem after logging-in and then crashes. Do you know something about it?

 

Ok, it's getting a bit annoying. Nine from ten logging in attempts end with a crash. I hope you people know a solution to this.

Edited by Hyped Beast

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Carmine
2 hours ago, Hyped Beast said:

Ok, thank all of you for the answers. It seemed to be fixed by adding the cache files manually. Sometimes, there's another problem after logging-in and then crashes. Do you know something about it?

 

Ok, it's getting a bit annoying. Nine from ten logging in attempts end with a crash. I hope you people know a solution to this.

Try using REL SA:MP addon, it improves fps and reduces such random crashes.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
Ermetano

Answered.

Locked & archived.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×